Vindbaarheid webshop perfect in orde

Magento Webshop

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder internet. Voordat mensen een product kopen oriënteren zij zich online. De voor- en nadelen, de prijs en de specificaties worden opgezocht en producten worden online vergeleken. Nadat het online onderzoek is gedaan wordt er pas overgegaan tot het doen van een aankoop.

Uw potentiële klant heeft zich al online georiënteerd. De kans is dus groot dat zij tijdens deze zoektocht dus ook online al de meest geschikte webshop hebben gevonden om het product aan te schaffen. Sla de plank dus niet mis en start ook met het online verkopen van uw producten!

Magento Installatie

Magento Installatie is een professioneel gecertificeerd internetbureau dat u helpt bij de ontwikkeling van een webshop geheel in uw huisstijl. Samen kiezen we een pakket dat bij u past, u kiest een gewenste template en we bekijken vervolgens samen welke modules voor u van toepassing zijn.

Vindbaarheid webshop

Daarnaast ontwikkeld Magento Installatie samen met u een online marketing strategie zodat u altijd online vindbaar bent. Bovenaan vindbaar in de zoekresultaten van Google, online adverteren, social media en bloggen, Magento Installatie helpt u graag verder.

In samenwerking met Dima Support heeft Magento Installatie gecertificeerde specialisten in huis die u kunnen helpen met het opzetten van online campagnes via Google AdWords. Op deze manier kunt u zeer gericht adverteren.

Interesse?

Heeft u interesse in een nieuwe Magento webshop. Neemt u dan vrijblijvend contact op met Magento Installatie of maak vrijblijvend een afspraak met onze specialisten.