Mededeling_kind

Over Ons

Marketing Updates is een initiatief van Dima Support. Een bureau dat zich bezighoudt met online marketing, websites en communicatie. Via Marketing Updates houden wij je op de hoogte over de nieuwste online marketingtrends met artikelen op gebied van online marketing, webdeveloping, social media en e-commerce. We vertellen je alles over het optimaliseren van je website. Want wie wil er nou geen website die gebruiksvriendelijk is én hoog in de zoekresultaten te vinden is in de zoekmachines!?

Naast het plaatsen van blogs komen ook de specialisten van Dima Support aan het woord. Zij geven je graag een kijkje in hun vak.

Dima Support lost graag, samen met jou, je marketingvraagstukken op. Voor vragen of meer informatie kun je altijd met ons contact opnemen. Samen zullen wij een op maat gemaakte online marketing strategie ontwikkelen. Dima Support ontwikkelt websites/webshops, wij zorgen dat sites goed vindbaar zijn in de zoekmachines (SEO), wij helpen je met zoekmachine adverteren (SEA) en sociale media.

Met Marketing Updates wil Dima Support jouw kennis over online marketing vergroten. Om invulling te geven aan de praktijk helpt Dima Support je graag een handje!