Disclaimer

Marketingupdates.nl hierna te noemen: Marketing Updates. Marketing Updates publiceert teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Marketing Updates en derden zijn aangeleverd. Marketing Updates behoudt zich daarbij het recht om op elk moment de inhoud van de artikelen aan te passen of te verwijderen, zonder daarover een mededeling aan de bezoeker / lezer van Marketingupdates.nl, te hoeven doen. Marketing Updates is niet verantwoordelijk voor wat bezoekers op dit blog plaatsen. In de vorm van bijvoorbeeld een reactie, dit is een persoonlijke mening en hiervoor kan Marketing Updates niet aansprakelijk worden gesteld.
Marketing Updates kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door bezoekers van Marketing Updates.

Er wordt zorgvuldige aandacht besteedt bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiding van informatie, echter kan Marketing Updates op geen enkele manier instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. Om die reden aanvaardt Marketing Updates geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook, ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op dit blog. Anoniem reacties die zijn bedoeld om auteur of betrokken personen of bedrijven in een negatief daglicht stellen, worden direct verwijderd.

Marketing Updates beschikt over linkjes naar andere websites. Marketing Updates is niet aansprakelijk voor de privacypraktijken noch de inhoud van deze websites.