8

56 marketing tools om efficiënter te werken

Online marketing tools

We zijn aan het digitaliseren en werken daardoor steeds meer online. We zijn niet aan plaats of tijd gebonden. We leven in een vluchtige tijd en staan vaak onder grote druk, mede door de informatie-overload wat we dagelijks binnenkrijgen. Uiteraard ben je dan altijd op zoek naar een effectieve en efficiënte werkwijze om je werkzaamheden te verrichten. Maar wat is precies de juiste wijze?

Het antwoord op die vraag is voor iedereen verschillend. Wellicht ben jij wel op zoek naar een tool om je social media kanalen te beheren of wil je juist aan de slag om je eigen (visuele) content te creëren. Iedereen heeft zijn eigen gewoontes en middelen die ons op weg helpen.

Je kunt dan natuurlijk Google raadplegen voor de antwoorden op jouw vragen en het zoeken naar een tool. Maar dit zal wellicht een lange zoektocht worden, waarin je wordt overladen met een groot aanbod aan mogelijke tools, die je vervolgens nog allemaal met elkaar moet vergelijken. Als je vervolgens aan het einde van de rit nog niet de geschikte tool bent tegengekomen is dit natuurlijk zonde van je tijd en energie!

56 online tools

Social Marketing Writing helpt je bij dit probleem te voorkomen. Zij ontwikkelde de onderstaande infographic. De visual toont 56 tools die je in kunt zetten op verschillende gebieden, zoals content creatie, het beheren van je social media kanalen of om je productiviteit te verbeteren.

Bij iedere tool vermelden de makers de voor- en nadelen en de kosten van de tool.

[cml_media_alt id='801']Marketing tools[/cml_media_alt]

 

Bron: Frankwatching.com